Bekwame glazuurtechnieken – alles wat u moet weten

Bekwame tandenbleekprocessen worden meestal binnen een tandheelkundige werkplek uitgevoerd door een gediplomeerde tandarts https://bbeautyful.nl/product-categorie/nitril-handschoenen/. Tandartsen hebben toegang tot intensievere middelen om uw glazuur witter te maken dan welke procedure dan ook die de overtollige glazuurprocedure ooit zou kunnen wensen. Door ervaren tanden bleken zult u ooit bijna alles meer vermijden dan de toonbank en zal waarschijnlijk een van de volgende twee strategieën bevatten: laser- of gel-apps of trays.

This image has an empty alt attribute; its file name is 9tandenbleeksets.jpg

Bepalen welke u wilt, hangt af van uw uitgavenplan, verzekeringsdekking, beschikbaarheid en keuze. Laser is absoluut de duurste van alle manieren van ervaren bleken en een van de meest bijzondere omdat het de tand praktisch snel wit maakt. Helaas kan locatie-laser bleken honderden dollars kosten en laser-bleken kan een hele lijst glazuur duizenden kosten in rekening brengen en de meeste verzekeringsmaatschappijen dekken deze procedure meestal niet.

Wanneer u tanden ondergaat die slecht kunnen worden gebleekt en mogelijk het geld vinden voor de ervaren laserbleking, zult u snel merken dat de uiteindelijke resultaten waarschijnlijk opmerkelijk zullen zijn en de prijs zullen kosten. In feite zijn bijna alle mensen die laserbleken krijgen meer dan volledig tevreden met hun effecten en stellen ze de methode voor aan iedereen die ze kennen. Houd er rekening mee dat laserbleken bijwerkingen heeft, zoals overbleken en overmatige gevoeligheid voor hete en koude temperaturen.

Gel-apps die op een tandheelkundige werkplek worden gebruikt, zijn ongetwijfeld een stuk goedkoper dan ervaren bleken met laser, maar voor een prijs. Het in-office gel-proces zou in plaats daarvan geen onmiddellijke effecten opleveren, het biedt duidelijke effecten binnen een aantal programma’s, uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid vlek. Dit proces is vrij eenvoudig en in essentie houdt de tandarts in dat de gel de gel op uw tanden afschildert en activeert door een specifieke milde te gebruiken. De tandarts of bleektechnicus verwerkt vervolgens alle locaties op het tijdens de gel beschermde glazuur met al het milde totdat alle gel is geactiveerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *